Sommarläger med Eva & Angelica

"EXPLORING REWARDS" PÅ SVENSKA

Var: Backamo, Ljungskile

När: 15 Aug (start e.m),

        16 (heldag)

        17 (heldag)

        18 Aug (avslut f.m)

_edited.jpg

Ett intensivt sommarläger för dig som vill utveckla din belöningsbaserade hästträning. Vi utgår ifrån belöningsprocedurer och utforskar vad, hur och varför - med betoning på HUR dvs strategier och tekniker i praktiken!

Vill du bli bättre på att se små detaljer? Vill du utveckla din teknik och din tajming? Vill du skapa sömlösa träningspass som utgår ifrån belöningarna, för träningen framåt, och blir givande för både dig och hästen?

 

Häng då med på dessa intensiva lärorika dagar med Eva Bertilsson och Angelica Hesselius.

Detta sommarläger vänder dig till dig som brinner för belöningsbaserad hästträning och vill fördjupa dig tillsammans med likasinnade samtidigt som vi njuter av sommar och lägerliv på natursköna Backamo Lägerplats utanför Ljungskile!
 

Att ha ett ett bra system med god struktur för dina belönings procedurer är fundamentalt för att utveckla och effektivisera din träning. Belöningar och belöningsstrategier kan fylla en mängs funktioner i din träning. De är inte bara kraftfulla förstärkare för beteenden. Kreativa belöningsstrategier kan dessutom främja och skapa balanserade rörelser, utgöra precisa startpunkter, hjälpa till vid övergångar från start-paus, från halt till rörelse och i övergångar mellan gångarter. De kan också hjälpa dig minimera frustration hos din häst och bidra med tydlighet.

Dessa dagar varvar vi med teori, demos och praktik. Fokuset ligger på att du som deltagare ska få med dig och se så mycket praktiskt jobb som möjligt.

Vi kommer göra massor av torrträning utan häst där vi djupdyker i olika tekniker som kommer att ta din träning till nya nivåer. Hur du använder din kropp i relation till din häst, vad du behöver tänka på när du levererar matförstärkare, hur du kan jobba med din häst balans genom att vara i balans själv.

Vi kommer förstås även att ha ett par hästar med på kursen, så att alla får möjlighet att se och uppleva de olika koncepten och teknikerna i praktiken. Som deltagare kommer du alltså utan egen häst!

Är du nyfiken på koncepten och om detta är för dig?

HÄR hittar du en föreläsning där vi pratar om matning och paus och olika tekniker vi använder.

Praktiska detaljer 

 

Boende (del i dubbelrum, vandrarhemsstandard) och fika ingår i kurspriset. Vi håller till på Backamo lägerplats’ där vi har en samlingslokal inomhus, paddock och grönytor ute.  Frukost, lunch och middag fixar alla deltagare själva (ett litet men fullt utrustat kök finns, mataffärer finns i Ljungskile 7 km bort) och vi planerar gemensam grillning, prat och bad så många kvällar vi orkar.

Kurspris inkl boende: 475 EUR

 

Kurspris utan boende ger 35 EUR i rabatt

(d.v.s du ordnar då boende själv): 440 EUR

Ange då denna rabattkod i kassan: Eget boende


Koden "Eget boende" fylls i när du klickat varan i din varukorg och

ska checka ut, under ditt köp ser du "apply promoe code".

Fyll i denna och se till att total

priset nu är 440 EUR.

 

Hör av dig så hjälper jag dig om det

känns krångligt!

Vill du alltså ordna boende själv så finns både camping och

bed & breakfast  på området.
 

B&B: www.facebook.com/Kickans-Backamo-103798335627362/

Telefon 076-027 18 30 för förfrågan/bokning.

Camping: https://backamolagerplats.se/detta-finns-pa-lagerplatsen/husvagn-och-taltplats/  (plats med eller utan el samma pris 200 kr/natt, behöver ej förbokas och betalas på plats med swish)

CANCELLATION POLICY
If the organizers should be forced to cancel the course, payment will of course be refunded in full. 

If a participant would need to cancel their spot due to illness we will do our best to find fill that spot from the waiting list. We can however not guarantee this will happen, especially on short notice. To cancel course please send an e-mail Angelica.